Dani gaudeix del menjar

Patricia Beltrán, Raúl Grabau

Dani gaudeix molt del menjar. Amb l’ajuda dels pares ha après uns quants trucs per menjar amb tranquil·litat. Vols descobrir com ho ha aconseguit? Segur que tu també pots!

Ens amoïna molt l’alimentació dels nostres fills, i, certament, és un tema de vital importància. El problema rau en el fet que estem tan amoïnats que podem perdre el focus de molts altres aspectes que orbiten a l’entorn de l’alimentació i que, més enllà del que és estrictament nutricional, tenen un valor incalculable per al correcte desenvolupament dels petits i de la relació que ens hi uneix. Aquest conte demostra el paper fonamental dels adults i la seva responsabilitat de crear i fomentar un ambient adequat, de confiança, afectiu i facilitador en l’alimentació.

Aquest conte proporciona un llenguatge clar, senzill i divertit des de les aventures properes, interactives i divertides de la Dani. Conté elements que ajuden a entendre la difícil situació per la qual passa la protagonista i permet treure a la llum part de l’univers interior del petit/a lector/a:

-Preguntes que fomenten la reflexió i el desenvolupament de la intel·ligència emocional
-Element de transició a buscar per les Pàgines del conte
-Jocs per als petits lectors
-Recomanacions per adults
-Emocisobre al final del conte
-Dos tríptics que aporten una major creativitat i riquesa a la història

L’autora d’aquest conte és la Patricia Beltrán, Mestra d’educació primària i psicòloga general sanitària. Psicoterapeuta especialitzada en infància, adolescència i parentalitat des de fa més de 15 anys. Psicoterapeuta familiar. Experta i formadora en teràpies psicocorporals, focusing i mindfulness. És cofundadora del Mindfulness Emocional Sistémico. Comparteix l’experiència professional clínica i psicoterapèutica en formacions, cursos de postgrau i tallers a través de diferents entitats. Des de fa anys és tutora de pràctiques de grau i postgrau de Psicologia de diferents universitats.

Si vols explicar un altre tipus de situacions complexes a nens/es i no saps com, no et perdis els altres llibres de la col·lecció Creixicontes i Senticontes.

Encuadernación: Rústica Páginas: 40 Formato: 22 x 22
ISBN: 9788426734006 Precio: 14,60