Escrit per una psicòloga infantil especialista en intel·ligència emocional.

Per a nens i nenes d’entre 2 i 6 anys.

T’agraden els animals? I les plantes? Saps que hi ha uns éssers que són meitat plantes meitat animals que representen les emocions? Vols conèixer i entendre l’Amor amb l’ajut del Nico?

Les mares, els pares o altres persones encarregades de tenir cura dels nostres fills ens convertim en els seus referents principals, abans fins i tot que hagin nascut. L’amor que sentim cap als nostres fills ens ajuda a transitar per les etapes més difícils de la criança. A partir d’aquest amor que reben, els nens i les nenes construeixen la seva autoestima. Aquest conte és una eina clau per conèixer i expressar l’amor en la infància.

Aquest conte proporciona un relat interactiu i divertit, amb recursos que ajuden a entendre la situació per la que passa el protagonista. Així mateix, els elements que conté permeten treure a la llum parteix de l’univers interior del petit/a lector/a:

-Preguntes que fomenten la reflexió i el desenvolupament de la intel·ligènciaemocional
-Element de transició a buscar per les Pàgines del conte
-Joc per als petits lectors
-Recomanacions per adults

Respecte a l’autoria d’aquest llibre, aquesta té amb una peculiaritat: un dels autors és un nen, Nicolás Saguar, qui ha aportat un llenguatge clar, senzill i divertit a la narració. El seu altre autor és la professional Beatriz Saguar, llicenciada en Psicologia per la UCM, terapeuta familiar i de parella per la Universitat Pontifícia de Comillas i experta en mediació familiar per la UCM. Des del 2006, ha dedicat gran part de la seva activitat professional a l’àmbit de la intervenció familiar, especialment acompanyant famílies amb fills i filles, tant en recursos públics de l’Ajuntament de Madrid com en centres privats.

Si vols explicar un altre tipus de situacions complexes a nens/es i no saps com, noet perdis els llibres de la col·lecció Neuricontes, Creixicontes i Senticontes.

Encuadernación: Tapa dura Páginas: 34 Formato: 20.5 x 20.5
ISBN: 9788426734693 Precio: 14,96