Portada » Notícies » Carolina Llacuna

Carolina Llacuna

Neuropsicòloga i Psicòloga Educativa. Llicenciada en Psicologia per la Universitat Nacional d'Educació a Distància, es va especialitzar en Psicologia infanto-juvenil a través d'un Màster en Atenció Primerenca a la Universitat Complutense, un Màster en Psicologia Clínica Infanto-Juvenil a ISEP i un Màster en Neuropsicologia Educativa a la UNIR.

Especialista en Dislèxia, Altes Capacitats, Trastorns de l'Espectre Autista, Trastorns per Dèficit d'Atenció amb o sense Hiperactivitat i Neuromotricitat a través de nombroses formacions, va decidir especialitzar-se també en Neuropsicologia, on després de superar els estudis amb Matrícula d'Honor, va passar a ser professora del Màster que havia cursat i va iniciar diverses col·laboracions amb la Universitat per dur a terme investigacions a nivell nacional i internacional.

Dins de Psicòlegs Pozuelo, exerceix com a neuropsicòloga i coordinadora del departament de Neuropsicologia, dirigint formacions i impartint classes per a pares i professionals. També és tutora dalumnes en pràctiques de diverses universitats i supervisora ​​de casos relacionats amb la neuropsicologia. Recentment s'ha incorporat com a assessora a la Secció Clínica del Col·legi Oficial de Psicòlegs de Madrid on col·labora en el desenvolupament de projectes i formacions.

Les seves publicacions