Portada » Notícies » José Antonio Luengo

José Antonio Luengo

Guardonat dels premis Sentir 2021. Psicòleg de la Unitat de Convivència i contra l'Assetjament escolar a la Comunitat de Madrid, funcionari docent, Secretari de la Junta de Govern del Col·legi Oficial de Psicòlegs de Madrid, professor a la Universitat Camilo José Cela i Membre del Consell Assessor de la Càtedra «Dret del Nen», de la Universitat Pontifícia de Comillas. 

Llicenciat en Psicologia per la Universitat Complutense de Madrid, Especialista en Psicologia Educativa i Sanitària, Expert en Atenció Primerenca i Intervenció a centres educatius problemàtics.  

Ha pertangut al Defensor del Menor a la Comunitat de Madrid i ha exercit les funcions d'Assessor Tècnic, Secretari General i Cap del Gabinet Tècnic. A més, ha estat professor associat a la Facultat d'Educació de la Universitat Complutense de Madrid. 

Així mateix, és autor de nombroses publicacions sobre el sistema educatiu, l'atenció primerenca i la psicologia del desenvolupament infantil i de l'adolescència, com ara Guia de Ciberbullying: prevenir i actuar.  

A Editorial Sentir ha escrit els Senticuentos El jardí de les abraçades, conte per prevenir l'assetjament escolar, promoure el bon tracte en les relacions i desenvolupar la intel·ligència emocional. I el Senticuento El diari de Lola, conte per prevenir els usos inadequats i l'abús de les TIC.

Les seves publicacions