Portada » Notícies » Nativitat Pérez

Nativitat Pérez

Llicenciada en Psicologia per la Universitat de València el 1990, és terapeuta de Parella i Família des de 1993, i psicòloga clínica a la pràctica privada des de 1990.

A més, és especialista en psicologia clínica, per Reial decret el 2007 i psicòloga clínica de CREA des del 2007, on és responsable de la teràpia individual, de parella i de família, de grups de suport terapèutic de pacients i del servei d'avaluació psicològica de donants i pacients, i dintervenció en situacions especials de trauma i dol per pèrdua gestacional i avortaments de repetició.

Ha estat tutora en pràctiques de la Universitat de València, sobre Reproducció Assistida, docent de l'Institut de Criminologia de la Universitat de València 1995-1999, i docent del Diploma Universitari de Mediació i Justícia Penal del 2005 al 2015, amb un total d'11 edicions .

És també membre de les següents Societats Científiques:

  • Psicoterapeuta acreditat per la Federació Espanyola dAssociacions de Teràpia Familiar (FEATF).
  • Membre de l'Associació de Terapeutes de Família de la Comunitat Valenciana (ATFCV).
  • Membre de la Societat Espanyola de Fertilitat (SEF).
  • Membre d´Associació Nacional de Clíniques de Reproducció Assistida (ANACER).
  • Membre del GIPEC (Grup d'Intervenció de Catàstrofes i Emergències del Col·legi Oficial de Psicòlegs de la Comunitat Valenciana-Espanya).
  • Membre de PSICOEMERGÈNCIES Associació Especialitzada en la Intervenció d'Emergències i Catàstrofes a la Comunitat Valenciana-Espanya.
  • Psicòloga col·laboradora del Servei d'Emergències 112 de la Generalitat Valenciana, la Conselleria de Justícia, Interior i Administració Pública.

Ha impartit ponències a Congressos Nacionals i Internacionals sobre Teràpia de Parella i Reproducció Assistida de FEATF i ANACER, i ha publicat diversos articles sobre Reproducció Assistida i Teràpia de Parella.

A Editorial Sentir ha escrit el Senticuento Famílies creades des del cor, un conte per entendre nens i nenes concebuts mitjançant tractaments de fertilitat (publicació: novembre de 2019).

Les seves publicacions