Portada » Notícies » Convocatòria oberta – BASES 2a EDICIÓ PREMIS SENTIR 2022

Convocatòria oberta – BASES 2a EDICIÓ PREMIS SENTIR 2022

Presentació: Sentir és un segell editorial dedicat a la publicació de llibres sobre educació, psicologia infantil i parenting. L'objectiu principal dels llibres publicats és promoure el bon tracte cap a la infància i difondre una educació infantil respectuosa i […]
sense categoria

Presentació:

Sentir és un segell editorial dedicat a la publicació de llibres sobre educació, psicologia infantil i parenting. L'objectiu principal dels llibres publicats és promoure el bon tracte de la infància i difondre una educació infantil respectuosa i sensible amb tots els nens i nenes.

Sentir neix a través de la demanda de mares, pares i professionals especialitzats en l'educació i la psicologia infantil, juvenil i familiar, de recursos literaris adaptats per poder explicar a nens i nenes diferents temàtiques d'actualitat.

Després d'un estudi minuciós realitzat amb la col·laboració de diferents universitats amb un equip de psicòlegs i psicòlogues vam arribar a la conclusió que hi havia una carència en la literatura infantil de llibres que tractin temes evolutius i d'actualitat de la infància amb autors experts i especialitzats en temes actualitat.

El principal requisit, i el factor diferencial d'Editorial Sentir, és que tots els autors dels contes i llibres de Sentir són professionals de la psicologia i l'educació especialitzats en la temàtica que aborda cada llibre.

L'objectiu dels Premis Sentir:

Els Premis Sentir van néixer el 2021 amb la finalitat de visibilitzar i promoure el bon tracte a la infància i la importància de la salut mental tant en adults com en joves i nens. L'objectiu dels Premis Sentir és reconèixer les iniciatives i tasques de professionals i persones influents a la societat, que treballen per aconseguir un millor tracte a la infància i promouen la importància de cuidar la salut mental.

Reconeixement a persones o entitats que desenvolupen la seva tasca professional a favor de la infància i desenvolupen iniciatives innovadores al llarg d'aquest curs 2021-2022.

Qui pot participar-hi?

Qualsevol professional, entitat, centre educatiu, mitjà de comunicació o organització que desenvolupi la tasca professional a favor de la infància i les seves famílies.

Categories:

CATEGORIA EDUCACIÓ – “En reconeixement a la tasca educativa per la defensa de la infància” (docents, centres educatius, entitats)

CATEGORIA PSICOLOGIA – “En reconeixement a la tasca per la defensa de la salut mental infantil a través de la psicologia”

CATEGORIA MITJANS DE COMUNICACIÓ – “En reconeixement a la difusió del bon tracte a la infància”

Bases dels premis:

1º.- La presentació de projectes seran lliures dins del camp de la promoció del bon tracte a la infància, valorant-se, especialment, el seu desenvolupament professional contribuint a la protecció i promoció d'una major qualitat de vida de la infància i les seves famílies 

2º.- Queden exclosos, en qualsevol cas, aquells participants que algun any anterior hagin resultat guanyadors del Premi Sentir.

3r.- Per participar-hi, caldrà enviar el CV i una carta de presentació on s'exposi la seva trajectòria professional. S'enviarà en format Word a l'adreça sentir@marcombo.com amb l'assumpte PARTICIPACIÓ PREMIS SENTIR 2022.

4t.- La data límit de recepció dels projectes serà fins a les 15 hores del dia 00 d'octubre de 10, coincidint amb el dia mundial de la salut mental.

5é.- El Jurat estarà compost per tres membres sent un d'ells un treballador/a de l'Editorial Sentir i serà designat per la Junta Directiva d'Editorial Sentir. Els acords s'han d'adoptar per majoria simple.

6é.- S'atorgaran tres premis de reconeixement en cadascuna de les categories designades sent la data de lliurament del premi el 30 novembre 2022, coincidint amb l'aniversari d'Editorial Sentir.