Portada » Notícies » Conte gratuït “Rosa contra el virus”, un conte per explicar el Coronavirus i altres virus

Conte gratuït “Rosa contra el virus”, un conte per explicar el Coronavirus i altres virus

Instruccions per descarregar de franc el conte “Rosa contra el virus” al final d'aquesta pàgina. Volem ajudar-te Són molts els pares que estan preocupats i dubitatius per no saber què explicar exactament els seus nens sobre el virus i com fer-ho. A Editorial […]
sense categoria

Instruccions per descarregar gratis el conte “Rosa contra el virus” al final d'aquesta pàgina.

Volem ajudar-te

Són molts els pares que estan preocupats i dubitatius per no saber què explicar exactament als seus nens sobre el virus i com fer-ho. editorial Sentir estem altament compromesos amb la infància, l'educació, la psicologia i la repercussió d'aquesta professió en el benestar de la societat. Per això, responent a la demanda i la necessitat social d'un recurs literari per a nens i nenes, que estigués a l'abast de totes les famílies i professionals, hem concentrat tots els nostres esforços al costat del Col·legi Oficial de la Psicologia de Madrid i hem publicat en format digital de manera immediata Rosa contra el virus, un conte GRATIS per explicar què són els virus i promoure hàbits adequats per combatre aquests microorganismes, com el Coronavirus (COVID-19).

Aquest conte us ajudarà a conèixer, entendre i poder transmetre la informació adequadament a nens i nenes tenint en compte la incertesa quant a l'evolució del brot. Al final del conte trobaràs un apartat de recomanacions per a adults adaptades per a nens i nenes de 4 a 10 anys, ja que en edats més primerenques la idea és més abstracta i requereix una adaptació més senzilla. Rosa contra el virus s'ha donat la importància que mereix la prevenció de la transmissió a través de les mesures d'higiene, reduint situacions d'alarma que afectin els menors.

Esperem que aquest recurs, llançat conjuntament amb el Col·legi Oficial de la Psicologia de Madrid, sigui d'ajuda per a nens, nenes i també famílies, professionals i tota persona que li pugui ser útil.

Recomanacions de llibres

Des de Sentir recomanem alguns dels nostres llibres per tractar el tema de la por amb els teus fills.

“Dani contra la por” és un Creciconte dedicat a entendre les pors evolutives i saber com afrontar-les.

Plantànimals: l'emocipèdia infantil és un conte per treballar la intel·ligència emocional, amb què els petits aprenen a reconèixer i gestionar emocions, entre elles, la por.

“El talismà de lluna” és un Senticuento per abordar el trauma i el dol a la infància.

coberta_senticuentos_6_castellano_trauma-3d.png

Ara sí, vols descarregar gratis el conte “Rosa contra el virus”?

Accedir AQUÍ amb el codi SENTIR9

GAUDEIX DE LA LECTURA!