Portada » Notícies » SENTIR AMB EL PLANETA – MarcaPàgines de llavors

SENTIR AMB EL PLANETA – MarcaPàgines de llavors

Ajuda'ns a aconseguir un món més verds; planta la teva llavor. “El canvi climàtic és una realitat que tindrà implicacions inevitables, però encara en podem minimitzar les conseqüències més severes”, afirma l'ONG ambientalista Greenpeace. Des de Sentir estem conscienciats sobre […]
Notícies, Lorem Ipsum

Ajuda'ns a aconseguir un món més verds; planta la teva llavor.

“El canvi climàtic és una realitat que tindrà implicacions inevitables, però encara en podem minimitzar les conseqüències més severes”, afirma l'ONG ambientalista Greenpeace.

Des de Sentir estem conscienciats sobre la importància de cuidar i respectar el nostre Planeta ia tots els éssers vius que hi habitem. Per això, t'animem a unir-te a la lluita a través del Punts de llibre de llavors de Sentir.

Sí, has llegit bé: un Punt de llibre fet amb llavors que, a més de servir-te per no perdre la pàgina del teu llibre favorit, ajuda en la conservació del planeta, ja que, en trencar-lo i plantar-lo en un test, naixerà una planta.

A més, en plantar aquest Punts de llibre, pots guanyar un llibre d'Editorial Sentir.

COM PARTICIPAR?

  1. Aconsegueix la teva MarcaPàgines de llavors de Sentir: Amb la compra de la teva comanda a www.editorialsentir.com rebràs un punts de llibre. També pots trobar-lo a llibreries.
  2. Talla el punts de llibre i planteu-ho en un test
  3. Col·loca el test al Sol o en semiombra
  4. Mantingues la seva terra humida
  5. Espera que germini i floreixi…ja quasi tens la teva planta!
  6. fes una imatges a la teva planta juntament amb el teu llibre favorit de Sentir
  7. envia la foto al correu sentir@marcombo.com

Entraràs al concurs d'un llibre de Sentir el 3 de març de 2022, Dia Mundial de la Natura.

  • tens fins al 28 de febrer per enviar la teva foto a sentir@marcombo.com amb la planta i un llibre de Sentir per entrar al sorteig.
  • 6 guanyadors! Des de Sentir hem volgut evitar competitivitat entre els nostres seguidors, i valorar l'esforç i la il·lusió que tots els participants posin en aquest bonic projecte. Per això, l'editorial atorgarà un total de 6 premis que seran seleccionats mitjançant un sorteig on s'inclouran tots els participants que compleixin els requisits del concurs.
  • Augmenta les teves possibilitats penjant la teva planta a les xarxes i esmentant a @editorialsentir a Instagram

COM CUIDO LA MEVA PLANTA? 

Les llavors que trobaràs a la teva MarcaPàgines són de Rudbekia (Rudbeckia Hirta), de la família de les Asteràcies. És una planta molt semblant a la margarida que floreix durant tot l'estiu i fins i tot a la tardor. Es recomana que el test es col·loqui en un lloc assolellat o en semiombra.

Les Rudbekias necessiten molta aigua, especialment durant els mesos més calorosos de l´any. Es recomana que la planta estigui sobre un terra humit, però ben drenat per evitar els embassaments.

Com que es tracta d'una planta pròpia de climes temperats, és aconsellable protegir les arrels del fred quan arriba l'hivern.

SALVEM LES ABELLES 

L'abella protagonista d'aquest MarcaPàgines no és una casualitat, i és que, la Rudbeckia i les plantes en general són molt importants per a la conversa d'aquests petits animals pol·linitzadors que, encara que a molts els facin por, són necessaris per a la conservació del planeta i el desenvolupament sostenible.

DESCÀRREGA EN PDF AQUEST DOSSIER EXPLICATIU

CONTES PER CONSCIENCIAR SOBRE EL MEDI AMBIENT 

Descobreix els contes on transmetre'ns als més petits la importància de la natura, el respecte al medi ambient i als animals.